Parents/Students » Bell Schedules

Bell Schedules

Regular Bell Schedule
Warning Bell 8:05

PERIOD

START TIME

END TIME

 

LENGTH

 

1

8:15AM

9:11AM

 

56 MINUTES

 

2

9:16AM

10:15AM

 

59 MINUTES

 

3

10:20AM

11:16AM

 

56 MINUTES

 

4

11:21AM

12:17PM

 

56 MINUTES

 

LUNCH

12:17PM

12:47PM

 

30 MINUTES

 

5

12:52PM

1:48PM

 

56 MINUTES

 

6

1:53PM

2:49PM

13

 

56 MINUTES

 

 

Final Exam Schedule

  • Session A Homeroom 8:15am – 10:20am [125 min]
  • Break 10:20am – 10:30am [10 min]
  • (Passing Period) 10:30am – 10:35am [5 min]
  • Session B 10:35am – 12:40pm [125 min]
  • Lunch Service & Dismissal 12:40pm